Beetpakkers

Meer over ons


Het verhaal achter Beetpakkers

Achter het bedrijf en alle zorgprofessionals die zich dagelijks inzetten als “Beetpakkers” vind je de oprichters Erwin, Ronald en Richard. Drie vrienden die sterk met elkaar verbonden zijn vanwege hun interessante en matchende kijk op vitaliteit.  Al sinds jongs af voelden ze een brandend verlangen om altijd dat stapje extra te zetten. Niet om te pronken, maar om zich goed te voelen en te beseffen dat er altijd meer potentieel in zit. Wanneer je dan woont in een land waar meer dan 60% van de mensen ongezond leeft en risico loopt op ziektes, val je op en vind je gelijkgestemden. Al snel ontstond er een broederschap. Een connectie waarmee ze elkaar uitdaagden om de beste versie van zichzelf te worden, elke dag weer. 

Maandelijkse (obstacle) runs, wekelijkse winter duiken, dagelijkse trainingen en constante aandacht voor voeding – dit alles dient als fundament voor een leven waarin ze altijd kunnen doen waar ze zin in hebben, ongeacht de energie die ervoor nodig is en wanneer het ook mag plaatsvinden. Nu, morgen, maar ook over 20+ jaar. Dat is hun levenskracht. Erwin, Ronald en Richard laten er geen gras over groeien en houden van zaken beetpakken. Dat is zowel de basis van hun vriendschap als van het bedrijf. Een aanstekelijke manier van leven, waarin ze sterk overtuigd zijn om heel werkend Nederland bewust gezond en gelukkig te maken. 

Beetpakkers – bewust vitaal

Erwin
Ronald
Richard

Onze expertise in gezondheid en welzijn

Bij Beetpakkers hebben we diepgaande expertise in verschillende facetten van gezondheid en welzijn, waardoor we in staat zijn om een holistische benadering te bieden die lichaam en geest omvat. Onze oprichters Erwin, Ronald en Richard brengen diverse achtergronden en specialiteiten naar de tafel om een veelzijdig en uitgebalanceerd gezondheidsaanbod te creëren. 

Erwin, als ervaren fysiotherapeut en manueel therapeut, heeft diepgaande kennis van het menselijk lichaam en de biomechanica ervan. Hij is bedreven in het helpen herstellen en optimaliseren van de fysieke functionaliteit van individuen. Richard zijn jarenlange betrokkenheid bij voetbal, fitness en boksen heeft hem niet alleen fysiek veerkrachtig gemaakt, maar ook inzicht gegeven in de psychologische en emotionele voordelen van regelmatige lichaamsbeweging. Ronald, met zijn ervaring in voetbal, fitness en hardlopen, heeft een scherp oog voor duurzaamheid en het behouden van gezondheid op lange termijn. Zijn passie voor hardlopen weerspiegelt zijn vastberadenheid om vol te houden, zelfs bij extreme uitdagingen. 

Samen zijn we niet alleen toegewijd aan het overdragen van onze kennis, maar ook aan het bieden van praktische tools en begeleiding die individuen in staat stellen om gezonde gewoonten te cultiveren, stress te beheren, veerkracht op te bouwen en een diep gevoel van welzijn te bereiken. Onze gecombineerde expertise stelt ons in staat om een scala aan benaderingen te bieden die afgestemd zijn op de unieke behoeften van elk individu en elke organisatie.

Onze missie

Welkom bij Beetpakkers. De club die zorgt voor bewust gezonde en gelukkige medewerkers. Hiervoor zijn wij op een missie:

Heel werkend Nederland beetpakken met onze vitaliteitsprogramma’s.

Onze vitaliteitsprogramma’s empoweren mensen om bewuster te worden van hun levensstijl en zo zelf een gezonder en gelukkiger leven te leiden. Programma’s die het werkgeluk verhogen, de kans op ziekte en langdurige klachten verminderen én bijdragen aan het concentratievermogen en het immuunsysteem.

Van wekelijkse massages op de werkvloer tot op maat gemaakte jaarprogramma’s voor de hele organisatie; wij pakken uitdagingen stevig beet en laten pas los wanneer iedereen springlevend is.

Kies voor Beetpakkers en laat je inspireren voor een gezond en gelukkig leven. Samen creëren we de beste versie van onszelf door bewuste keuzes te maken.

Beetpakkers – bewust vitaal

Onze filosofie over bewuste vitaliteit

Wij geloven dat vitaliteit het gevolg is van gezond en gelukkig zijn. Iets wat niet alleen draait om fysieke gezondheid, maar ook om mentaal welzijn en emotioneel evenwicht. Onze filosofie rust op het idee dat een gezonde levensstijl, bewuste keuzes en positieve gewoonten de sleutel vormen tot een volledig vervuld en vitaal leven. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen in staat is om zijn vitaliteit te versterken door bewustwording, educatie en gerichte actie.

Scroll naar boven