Beetpakkers

Hoe het werkt

Voor bedrijven

De behoefte aan vitaliteit is voor elke organisatie anders. Daarom stellen wij op basis van jouw input een vitaliteitsprogramma op, waardoor onze bedrijfsmassages op de meest effectieve manier kunnen worden ingezet. Wanneer jij daar een goed gevoel bij hebt, dan gaan wij aan de slag!

Stap 1

Neem contact op

Stap 2

Ontvang vitaliteitsprogramma

Stap 3

Start samenwerking

Wanneer de samenwerking is gestart beginnen we met een nulmeting. In dit proces wordt de algehele vitaliteit van de organisatie in kaart gebracht. Dit doen we door middel van een enquête, die alvorens de eerste bedrijfsmassage wordt afgenomen. Zo komen we direct achter het huidige vitaliteitsniveau en achter mogelijke klachten, waar onze masseurs rekening mee zullen houden tijdens de samenwerkingsperiode. Zodra we starten met de bedrijfsmassages zul je merken dat het bij Beetpakkers nét even anders gaat. Bij ons krijg je een totaalbeleving waarbij we meerdere zintuigen prikkelen. Zo werken wij met kwartaal thema’s, specifieke muziek en geuren én vertrek je altijd met een vitale tip om de week mee te winnen!

Na de samenwerkingsperiode volgt er een eindmeting. Wederom door middel van een enquête, onderzoeken we wat nu het huidige vitaliteitsniveau is. Hoe voelen de medewerkers zich? Hoe staat het met hun werkgeluk? Hebben ze nog klachten? Welk cijfer zouden ze hun vitaliteit geven? Op basis van de uitkomst doen wij een voorstel voor het volgende vitaliteitsprogramma. Waar ligt nu de behoefte en hoe kunnen wij daarin voorzien? Wij gaan door tot alle medewerkers bewust vitaal zijn!

Samen gaan we voor bewust gezonde en gelukkige medewerkers. Onze vitaliteitsprogramma’s empoweren medewerkers om bewuster te worden van hun levensstijl en zo zelf een gezonder en gelukkiger leven te leiden.

De voordelen

Minder ziekteverzuim

Minder stress

Minder stijfheid

Verbeterde houding

Meer werkgeluk

Verbeterde productiviteit

Meer bewustwording

Neem nu contact op!

Scroll naar boven